Просечна цена на недвижности во Скопје – Мај 2016

Posted by on

Според статистика од Агенциите за Недвижности, сеуште најскапо се продава во Центар – населба Дебар Маало, над 1000 еур за метар 2 се и цените во Карпош 1, Капиштец.
Поефтини цени може да е најдат во Ново Лисиче и Ѓорче Петров, Бутел …