Ќе Градите? Ви треба проект, дозвола за градба, милион други ситници – Се на едно место во VADEM!

Posted by on

Одлучивте да градите семејна куќа, викендица, зграда, деловен објект?
Или можеби делба, пренамена, упис во Катастар на доградба на Вашиот постоечки објект?
Сега следува законската постапка, па и фазата на изведба, следење на градбата, надзор и контрола до клуч на рака. Овој процес одзема многу време од Вашите секојдневни обврски, а секако бара стручен пристап и знаење за фазите во процесот.

Тимот на ВАДЕМ 1.83 дооел Ви нуди комплетно решениja за Катастар, Архитектура, Ентериер, Градежни проекти, Контрола и надзор на градби!
Зaпочнуваме од Вашата желба – изберете ја локацијата и дизајнот па да почнеме!

070 306 200

info@vadem.mk | www.vadem.mk