Елаборат за легализирање на објект за 7 работни дена

Posted by on

Продолжен е рокот за легализација на дивоградби!

Не чекајте го последениот момент!

Легализирајте го Вашиот објект што поскоро, а ние Ви гарантираме професионалност и експедитивност.

Во соработка со нашите партнери – Геодет дооел, готов елаборат за легализирање на објект за само 7 работни дена.

КОНТАКТ – 070 306 200