Ванчо Питошески,

Ohrid
Price: 180,000 €
ID: #647
Contract type: For sale
Type: Building Area
Location: Ohrid
Area: 500m2

About Property

Продавам место на преубава локација во Охрид во близина на маркетот Тамаро кај старата скопска пивара и на 5 мин до езеро,со површина од 500 м2 на кое моменталната дозвола за градба е П+2+Поткровје на основа од 160 м2 со можност за зголемување на маркицата со новиот урбанистички план.На местото има две куќи.Илија 078 266 188

General amenities

 • Air conditioning
 • Balcony
 • Bedding
 • Cable TV
 • Cleaning after exit
 • Cofee pot
 • Computer
 • Cot
 • Dishwasher
 • DVD
 • Fan
 • Fridge
 • Grill
 • Hairdryer
 • Heating
 • Hi-fi
 • Internet
 • Iron
 • Juicer
 • Lift
 • Microwave
 • Oven
 • Parking
 • Parquet
 • Radio
 • Roof terrace
 • Smoking allowed
 • Terrace
 • Toaster
 • Towelwes
 • Use of pool
 • Video