Станови во Skopje City Tower, Манапо бб, Карпош,

Skopje
ID: #584
Contract type: For sale
Type: Apartment
Location: Skopje

About Property

1. ОПИС НА ЛОКАЦИЈАТА

Локацијата се наоѓа во населбата Карпош 3 – помеѓу улиците Манапо, Љубљанска, Илинденска и булевар Партизански одреди.

2. ФУНКЦИЈА

Објектот е конципиран како објект со локали и деловни простории до кота +16.80m и објект за групно домување од кота +16.80m во 12 катови.
Пристапот до објектот е поделен на пешачки од улиците Манапо, Љубљанска и Новопроектирана и моторизиран преку катната гаража во состав на Skopje City Mall.
Во приземјето е предвиден влез со репрезентативна рецепција, независен од локалите и деловните простории кој го насочува движењето кон групното домување преку скалиште и четири лифта, од кои два товарни, додека влезот од катната гаража е контролиран од безбедносна служба активна 24h.
Подрумскиот дел е наменет за паркирање и технички простории.

3. КОНСТРУКЦИЈА

Објектот е армирано – бетонска скелетна конструкција со армирано – бетонски платна заради сеизмичко појачување, противпожарна и цивилна заштита како и за водење на инсталации.

General amenities

 • Air conditioning
 • Balcony
 • Bedding
 • Cable TV
 • Cleaning after exit
 • Cofee pot
 • Computer
 • Cot
 • Dishwasher
 • DVD
 • Fan
 • Fridge
 • Grill
 • Hairdryer
 • Heating
 • Hi-fi
 • Internet
 • Iron
 • Juicer
 • Lift
 • Microwave
 • Oven
 • Parking
 • Parquet
 • Radio
 • Roof terrace
 • Smoking allowed
 • Terrace
 • Toaster
 • Towelwes
 • Use of pool
 • Video

Map