50 Divizija 34,

Skopje
ID: #648
Contract type: For sale
Type: Apartment
Location: Skopje
Bathrooms: 2
Bedrooms: 1
Area: 72m2

About Property

Се продава стан во Центар во близина на МВР и Државна Болница, со поглед на Водно, 72м2, комплетно луксузно опремен со модерна кујна, дабов паркет, 1 купатило и 1 гостински тоалет, со градско парно, лифт, и приватен подземен паркинг 16 м2
Станот е со 1 (една) спална, целосно свртен кон источна страна. Зградата е изградена со квалитетни материјали (градба на Адора).
Целиот имот вклучувајќи го паркингот е со имотен лист.

General amenities

 • Air conditioning
 • Balcony
 • Bedding
 • Cable TV
 • Cleaning after exit
 • Cofee pot
 • Computer
 • Cot
 • Dishwasher
 • DVD
 • Fan
 • Fridge
 • Grill
 • Hairdryer
 • Heating
 • Hi-fi
 • Internet
 • Iron
 • Juicer
 • Lift
 • Microwave
 • Oven
 • Parking
 • Parquet
 • Radio
 • Roof terrace
 • Smoking allowed
 • Terrace
 • Toaster
 • Towelwes
 • Use of pool
 • Video