Карпош, Струмица,

Strumica
Price: 600 €
ID: #630
Contract type: For sale
Type: Building Area
Location: Strumica

About Property

Објектот е лоциран до населбата “Карпош“ и е во непосредна близина на градскиот парк и центарот на градот.
Становите се со цена од 600 евра од м2, со можност на отплаќање на 360 рати без учество.

General amenities

 • Air conditioning
 • Balcony
 • Bedding
 • Cable TV
 • Cleaning after exit
 • Cofee pot
 • Computer
 • Cot
 • Dishwasher
 • DVD
 • Fan
 • Fridge
 • Grill
 • Hairdryer
 • Heating
 • Hi-fi
 • Internet
 • Iron
 • Juicer
 • Lift
 • Microwave
 • Oven
 • Parking
 • Parquet
 • Radio
 • Roof terrace
 • Smoking allowed
 • Terrace
 • Toaster
 • Towelwes
 • Use of pool
 • Video

Map