Ексклузивно опремен деловен објект, Борис Трајковски 30, Велес, Македонија,

Veles
ID: #611
Contract type: For rent
Type: Building Area
Location: Veles
Area: 800m2

About Property

Ексклузивно опремен деловен објект, на одлична локација, климатизиран,, опремен со видео надзор
Објект со предиспозиции за сериозни бизниси, Банки, Маркети од познати ланци …
За секакви подетални информации закажете информативен состанок.

Контакт 070 216 024

General amenities

 • Air conditioning
 • Balcony
 • Bedding
 • Cable TV
 • Cleaning after exit
 • Cofee pot
 • Computer
 • Cot
 • Dishwasher
 • DVD
 • Fan
 • Fridge
 • Grill
 • Hairdryer
 • Heating
 • Hi-fi
 • Internet
 • Iron
 • Juicer
 • Lift
 • Microwave
 • Oven
 • Parking
 • Parquet
 • Radio
 • Roof terrace
 • Smoking allowed
 • Terrace
 • Toaster
 • Towelwes
 • Use of pool
 • Video

Map