Услуги

Се што Ви е потребно во управувањето со Вашиот недвижен имот на едно место.

  • Консултации за купување/продажба на имот
  • Консултации и изработка на Геодетски / Катастарски елаборати
  • Судски вештачења во спорови со недвижен имот – повеќе детали
  • Проектирање и подготовка документација за Дозвола за градба
  • Архитектура, енергетска ефикасност
  • Проценка на недвижности
  • Избор на професионални Агенции и Агенти за Недвижности
  • Посредување и подготовка на документација кон инвеститор

Контактирајте со нас брзо и едноставно, пополнете ја контакт формата и притиснете ИСПРАТИ.


Консултации и информации на info@nedviznosti.net или 072 208 280070 306 200