VADEM 1.83

Ќе Градите? Ви треба проект, дозвола за градба, милион други ситници – Се на едно место кај нас!

Одлучивте да градите семејна куќа, викендица, зграда, деловен објект?
Сега следува законската постапка, па и фазата на изведба, следење на градбата, надзор и контрола до клуч на рака.
Овој процес одзема многу време од Вашите секојдневни обврски, а секако бара стручен пристап и знаење за фазите во процесот.

Нашиот тим Ви нуди комплетно решение!
Зaпочнуваме од Вашата желба – изберете ја локацијата и почнуваме!

ВАДЕМ 1.83 дооел
ул.Февруарски Поход бр.8 локал 5 – Ново Лисиче
1000 Скопје
контакт: 02 240 20 92 или 070 323 435

info@vadem.mk